+Extract not finding any recordings!

Having problems with +Extract? Ask in here

+Extract not finding any recordings!

Postby Rictor » Sun Dec 04, 2011 1:03 pm

Hi,

I have connected my Sky+ HD drive to my PC via internal SATA. I have downloaded the paid version of +extract plus and currently I'm not seeing any recordings.

I haven't yet got my license through but I can see the mini log which states "clear recordings: 0 and encrypted recordindgs: 0".

I have windows 7 and an Amstrad Sky box.

Will I be able to see anything different when I get my licence? If not, any idea what I have to do to be able to see the recordings?

Your help is most appreciated.

Thanks.
Rictor
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sun Dec 04, 2011 12:55 pm

Re: +Extract not finding any recordings!

Postby Rictor » Sun Dec 04, 2011 4:20 pm

UPDATE:

License arrived for +extrat plus but still no joy. A snapshot from the log...

Once it has found the drive, it starts this..

04.12.2011 15:11:29 Processing Darwin

Then it scans through and seemingly recognises the files until these two....

04.12.2011 15:11:33 Object reference not set to an instance of an object.
04.12.2011 15:11:33 Selected disk is unknown Endian format

Then loads of this....

04.12.2011 15:11:33 Directory not found: S4486

Any ideas?

Thanks.
Rictor
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sun Dec 04, 2011 12:55 pm

Re: +Extract not finding any recordings!

Postby Rictor » Sun Feb 26, 2012 5:32 pm

Further Update...

Tried again using version 0.4.1.2 and no success.

Slightly different to previous attempts..... it processes Darwin, identifies recordings, then says "Valid recordings found: 0", "selected disk is unknown endian format".

Please help!

Thanks.
Rictor
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sun Dec 04, 2011 12:55 pm


Return to +Extract General Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron