sky+ problems with channels on line one only

What would you like to see in future releases? No promises, mind you!

sky+ problems with channels on line one only

Postby shitmagnet » Sat Feb 13, 2010 7:32 pm

Hi I seem to have a random problem with my sky + box, more often than not I cannot get BBC1, ITV1,ITV2,Channel4,E4, on line input one, I have a multiroom subscription and at the same time as i get the message No satallite signal on the above channels, line two for the multiroom is OK with all channels. This is getting frustrating as you cannot set the planner, as it may not recored.
Box is an Amstrad 180 any help on this matter would be great.
shitmagnet
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Sat Sep 19, 2009 9:32 pm

Re: sky+ problems with channels on line one only

Postby pcbbc » Sat Feb 13, 2010 7:38 pm

What is the multi-room box? Not a Thomson is it?
I know you say it is fine, but there is a known problem with Thomson boxes that could cause other boxes on the same LNB to have issues.
User avatar
pcbbc
Site Admin
 
Posts: 1801
Joined: Wed Aug 22, 2007 2:08 am
Location: London, UK


Return to Copy+ Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron